Salı, Haziran 13, 2006

off ya nerde bu t-shirtler?!

Bu saat oldu hala t-shirtler yok ortada. Kargo şirketinin Ceyhan şb sini aradım, size bi paket gelmedi dediler. Okan'ı arayıp gönderi noyu sorcam ama adam 50 tane paket gönderdi, nerden bulsun benimkinin nosunu :( Bekliyoruz bakalım. İşin kötüsü öğleden sonra hocanın yanına gitcem, yarın da okulda olcam sunum için. Kargo gelse bile ancak perşembe alabilirim. Çok merak ediyorum çook.

Dün yazdığım posttan sonra beni metalic, siyahlar içince, dövmeli mövmeli, piercing sahibesi bi insan sanan varsa acaip hayal kırıklığına uğrar. O uğramadan söyleyeyim, hiç öyle diilim. Sadece severim o müziği dinlemeyi ama kılık kıyafetime pek yansımaz bu sevgi. Hatta bugün beyaz bi body giydim,Snoopy desenli. Tamam, minicik bir dövmem var kolumda ama metal dinlemeyen biri de yaptırır o kadarcık şeyi.

Hazır aklıma gelmişken, çalıştığım yerin en sevdiğim yanı kılık kıyafet zorunluluğu olmaması. Bugün ki gibi, üstünde "allergic to morning" yazılı Snoopy desenli bi şi ve altına kotla gidebilmek süper bi keyif. Pijamayla bile gitsem, kimsenin umru değil. Üstelik burası alanında en büyük şirketlerden biri. Tek zorunluluk saha içinde baret ve çelik burunlu iş ayakkabısı giyilmesi. O da iş güvenliği açısından. Ayrıca gene iş güvenliği sebebiyle etek-elbise giyemiyorum. Bir de tabi dekolte & şort felan yok ki zaten tercih ettiğim bir tarz değildir kendisi.

0 yorum: