Pazar, Haziran 25, 2006

Niye be Ferruh!


Şunu da araya sıkıştırıvereyim: Ne pis bi şeymiş arkadaş olduğunuzu düşündüğünüz biriyle ilgili önemli bir haberi alakasız bi kişiden öğrenmek! Konserden dönüşü perşembe işe başladım. Diğer kimyager dedi ki: Ferruh gidiyor galiba, İK'ya yeni biri alınmış. Yok be dedim, gitse önce ben bilirdim.
Şimdi efendim, Ferruh bizim İK uzmanımız ve benim de şirketten dışarda görüştüğüm tek kişidir. O da Ankaralı -yani üniv orda okumuş-, o da tek kaliyor, o da sevemedi Adana'yı vs vs vs. Aslında Alamancı :) Ailesi de Almanya'da ve iki hafta önce izin alıp onların yanına gittiydi. Konuyu dağıtmayayım, dediğim gibi, işyerinde saha dışında da arkadaş olma kriterlerime uygun tek kişi. Konuşuruz/duk, dertleşiriz/dik, İK dan dost olmaz derler ama oldu işte. Daha doğrusu öyle düşünüyordum.
Herneyse, perşembe gidio galiba dendi inanmadım. Cuma da alakasız başka biri dedi, Ferruh istifa etmiş, Ankara'da işe girmiş ama İK dakiler doğrulamıyor diye. Huylanıp aradım İK'yı, doğru mu dedim, bana yalan söylemezsiniz dedim. Ve "evet" dediler, döndükten sonra 2 hafta daha çalışıp gidecek!!! Cebini arayıp bi kaç laf edecektim kendisine ama ulaşılamıyordu. Akşam mail attım kendisine zehir zemberek. Özeti şöyle idi: "hay senin arkadaşlık anlaşıyışının içine ediyim!!"
Şuraya da dandik bi fotonu koyayım da rezil edeyim senin karizmanı herr ferruh!

2 yorum:

Banu Bingör dedi ki...

:)) Sonra ne oldu peki?

CHROMA dedi ki...

Özür felan diledi, izne gitmeden önce netleşmemiş de ondan dememiş falan filan :) Görüşüyoruz hala. Ankara'ya gittiğimizde buluşuruz, arada sırada da o Adana'ya geliyor.