Pazartesi, Haziran 12, 2006

Daha yarım saat evvel biriyle konuşurken aniden aklıma 3-5 ay evvel yaşamış olduğum ve bana çok enteresan gelen bir şey geldi ve dedim ben bunu bloga yazayım. Sonra odaya gelip bilgisayar başına geçince yazacağuım şeyi unuttuğumu farkettim! Yani 3-5 ay evvel bir şey yaşadığımı hatırlıyorum, aniden onu hatırladığımı ve yazmaya karar verdiğimi hatırlıyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Bu ne ki şimdi? Halbuki multivitamin ve ekinezyamı da düzenli kullanıyorum.

Merak edenler varmış: Hayattayım, yaşıyorum. Dün gece, uzun süredir gelse de izlesek ya da torrenti çıksa da indirsek diye düşündüğüm ve NTV'de yayınlanacağını duyunca heyecanla seyretmeyi beklediğim belgeseli (Metal: A Headbanger's Story) izlerken uyuyakalmışım! Neyseki yarısından fazlasını seyretmiştim. Bi uyandım ki, bitmek üzere. Yapımcının son cümlede "Siz sevmeyebilirsiniz, bu bizi hiç ilgilendirmiyor, bizim yine de heavy metal tınıları duyduğumuzda tüylerimiz diken diken olacak, heyecanlanacağız" tarzı bi laf edişi çok güzeldi :)

Konser t-shirtlerimiz de hala gelmedi :( Okan'ın dediğine göre bugün elime geçmesi lazımdı. Sanırım kargoda bi aksilik oldu. Yarını beklicez mecbur.

0 yorum: